Lieven Debrauwer deelt passie voor parfum

Op zaterdag 11 oktober van 14 tot 170 uur is iedereen welkom op de jaarlijkse verwendag in de bibliotheek. We bieden dan enkele extraatjes aan om jouw bezoek nog aangenamer te maken.

Louis Bouduin

Parfum, een passie.Om 14 uur is Lieven Debrauwer te gast met zijn verhaal 'Parfum, een passie'.Lieven Debrauwer is altijd gefascineerd geweest door de complete zintuiglijke fascinatie van parfum, maar hij geraakt ook steeds geboeid door de vorm van het flesje.Zelf heeft hij een privécollectie van 130 parfums en ongeveer 500 parfumflacons.Hij laat ons kennismaken met legendarische parfums en parfumhuizen, maar ook zijn kennis van exclusieve parfums en limited editions zal de deelnemers verrassen.

Bijzondere recepten.Naast het gebruik van parfums kan genieten van een heerlijk etentje ook een verwenning zijn.Tijdens de verwendag start de bibliotheek met het inzamelen van oude en/of originele recepten, met eventueel jouw persoonlijke ervaring en verhaal.Tegen de eindejaarsfeesten stelt de bibliotheek een 'bijzonder' kookboek voor met de verzamelde recepten, tips om je familie en vrienden te verwennen of te gebruiken als leidraad om zelf eens te genieten van een fijn gerechtje.Meer info krijg je op de verwendag, tijdens de openingsuren van de bibliotheek, van 14.00 tot 17.00 uur.

En natuurlijk zijn er hapjes en drankjes.Toegang is gratis,Voor de lezing over parfum dien je wel in te schrijven aan de infobalie van de bibliotheek of wvc,telefonisch op het nummer 089/79.08.81 of via e-mail bib@dilsen-stokkem.be.Je kan ook online inschrijven via www.dilsen-stokkem.be – ga dan naar inschrijven activiteit.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer