© rr

Verder in de boekskes

Financiële problemen voor Gert Verhulst? De baas van Studio 100 zet zijn jacht te koop voor 1,6 miljoen euro. Moora Vander Veken, Olivia uit Thuis, is weer single. Toch is een onenightstand niets voor haar. Koen Wauters heeft geen last van een liefdesbreuk, maar wel van een rugblessure. En Tine Embrechts getuigt over de moeilijke bekendmaking van haar relatie met Guga Baul.

jva

Vlaanderen is misschien te klein voor een beetje decadentie. Of de portemonnee van Gert Verhulst is niet groot genoeg voor een luxejacht. Het weekblad Story weet te melden dat de luxejacht van Gertje al negen maanden te koop staat. De baas van Studio 100 vraagt maar liefst 1,6 miljoen euro voor de riante boot met de klinkende naam Evanna, zo hoopt hij 100.000 euro winst te maken. De jacht is 36 meter lang, telt zes suites en biedt plaats voor 70 mensen. Buiten een paar bedrijfsfeestjes is de boot, die aangemeerd ligt vlakbij het MAS in Antwerpen, zelden gebruikt.

Ook Moora Vander Veken, beter bekend als Olivia in Thuis, moet afscheid nemen van haar geliefde. De 22-jarige actrice is niet langer samen met de Nederlandse musicalacteur Soy Kroon (19). De grote afstand en de drukke agenda zorgden ervoor dat de acteertalenten 'na twee gelukkige jaren' en 'in alle vrienschap' uit elkaar gaan. Nu ze terug single is, proberen heel wat mannen Moora in hun bed te krijgen, maar dat zal niet lukken. 'Een onenigthstand is niets voor mij,' citeert Dag allemaal het jonge geweld.

Koen Wauters (47) is niet meer van de jongste, maar toch voelt hij zich bijna weer helemaal de oude. Half augustus kreeg de zanger en presentator hevige rugpijn, nadat hij zich voorover boog om - heel banaal - zijn sokken aan te trekken. Wauters ging voor de eerste keer in zijn leven onder de scanner en kreeg te horen dat de discus tussen zijn onderste wervels was gescheurd. Maar de revalidatie gaat sneller dan verwacht. 'Ik kan weer de grond raken wanneer ik voorover buig,' vertelt Wauters in Story. 'En vorig weekend ben ik opieuw gaan racen.'

Toen op de cover van Story stond dat Tine Embrechts een relatie had met Guga Baul, voelde de actrice een hamer op haar hoofd slaan. 'Het was vréselijk, vooral voor mijn ex Roman en mijn kinderen', vertelt ze in Humo. 'We zijn die scheiding nog allemaal aan het verwerken en opeens zie je jezelf overal in de stad op een poster. Ze hebben ook een beeld van mij gepresenteerd dat niet klopt. Opeens ben ik de oudere vrouw die een bink aan de haak heeft geslagen.'

Meer nieuws over de BV’s lees je op deze Facebook-pagina

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER