Romelu Lukaku traint mee met Anderlecht

© Photo News

© pn

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Juventus meldde zich bij Chelsea voor Romelu Lukaku. De Italiaanse landskampioen wou de 21-jarige Belg op huurbasis overnemen, maar werd wandelen gestuurd. Inmiddels traint de Rode Duivel mee bij ex-club Anderlecht.

Bart Lagae en Wim Conings

De Italiaanse topclub had al langer een boontje voor Romelu Lukaku. Maar eind vorige week maakte assistent-coach Steve Holland aan The Sun duidelijk dat de Rode Duivel voorlopig gewoon op training verwacht wordt bij Chelsea. 'Tijdens de tweede week van de voorbereiding zal Lukaku bij ons aansluiten. Of dat betekent dat hij voor die tijd niet getransfereerd zal worden? Zo heb ik het begrepen, ja.'

Vertaling: big boss José Mourinho wil eerst op training zien hoe ver Lukaku staat in zijn ontwikkeling. Als de Portugees denkt de Rode Duivel komend seizoen nog te kunnen gebruiken, blijft Lukaku deze zomer gewoon bij Chelsea.

Voorlopig heeft Romelu Lukaku nog vakantie, maar dat houdt hem niet tegen om toch al aan zijn conditie te werken. Vandaag trainde Big Rom in afwachting van het nieuwe seizoen mee met... ex-club Anderlecht.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen