© thomas Legrève

Greet Rouffaer: “Ik ben nooit gestopt met acteren”

Greet Rouffaer schittert binnenkort niet alleen in de theaterproductie ‘Boeing Boeing’, ze zal ook te zien zijn in ‘De Kotmadam’. “Ik weet dat mensen denken dat ik gestopt ben, maar dat is allesbehalve zo.”

mige

“Mensen denken dat ik zit weg te kwijnen in het groen, maar dat berucht op een misverstand. Destijds heb ik de makers van Aspe zelf gevraagd om me uit de reeks te schrijven. Niet omdat ik er geen zin meer in had, wel omdat mijn personage weinig evolueerde. Bovendien had ik maar anderhalve draaidag per maand. Ik werkte graag samen met alle acteurs, maar bij aankomst op de set voelde ik me vaak een toerist. Toen bleek dat het aandeel van mijn personage Andrea Kosinsky nooit groter zou worden, heb ik beslist ermee te stoppen”, aldus Greet in Het Laatste Nieuws.

“Meteen na die beslissing verschenen ook de eerste artikels dat ik stopte als actrice en een eigen restaurant zou beginnen. Dat laatste is nooit een echt plan geweest, maar stond wel in een korte bio bij mijn deelname aan ‘Masterchef’. Een foute optelsom, maar ik heb toen beslist er niet op te reageren. Ik had daar echt geen zin.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer