© EPA

‘Geviseerde’ Mourinho weigert pers te spreken

Chelseacoach José Mourinho zal vrijdag niet komen opdagen voor de gebruikelijke persconferentie over de wedstrijd van de volgende speeldag. De Londenaars staan zaterdag voor een belangrijke wedstrijd tegen eerste achtervolger Manchester City, maar de immer eigenzinnige Mourinho weigerde de pers te woord te staan, hij spreekt van een complot tegen Chelsea.

vml

Na stevige kritiek aan het adres van de arbitrage kreeg de eigenzinnige Portugees begin deze week een fikse boete van de Engelse voetbalbond. Bovendien werd Chelseaspits Diego Costa woensdag door diezelfde bond veroordeeld voor natrappen dinsdag tijdens het duel tegen Liverpool in het kader van de Capital One Cup, hij kan tot drie wedstrijden schorsing verwachten. Chelsea ging donderdag in beroep, maar kan als de straf wordt doorgevoerd geen beroep doen op Diego Costa tijdens de topper tegen Manchester City.

‘Er is een campagne aan de gang tegen Chelsea’, liet Mourinho onlangs optekenen. De relatie tussen de bond en de Portugese trainer is op z’n minst verzuurd te noemen...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Buitenlands voetbal