© Foto W&F

© Foto W&F

© Foto W&F

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Winkelcentrum deelt prijzen uit

Het Ekers Winkelcentrum (EWC) organiseert ieder jaar een eindejaarstombola. Donderdagvond werden de gelukkige winnaars op het districtshuis ontvangen. EWC deelde 25 prijzen uit, waaronder vijf hoofdprijzen.

Marc Wouters

“Dit jaar was er geen auto te winnen en daar zijn we blij mee”, zei districtschepen Sabine Coene (N-VA). De auto werd vervangen door drie elektrische fietsen. “Zo maken we niet één, maar drie mensen super gelukkig”, zei Rik Bossuyt, voorzitter van EWC. “Ekeren promoot de fiets”, zei Coene. “Het is een gezond en veilig vervoermiddel. Nu dit jaar grote wegeniswerken in Ekeren worden uitgevoerd, is de fiets zeker een volwaardig hulpmiddel om boodschappen te doen.”

Voor de tweede maal steunt het winkelcentrum een goed doel. Alle deelnemers aan de eindejaarsactie schonken vijf euro. Er werd 540 euro opgehaald. EWC schonk het bedrag aan de ALS-liga. ALS is een neuromusculaire niet-besmettelijke aandoening die in elke spiergroep kan beginnen en waarvan de oorzaak niet met zekerheid is vastgesteld.

Diane Geudens en Louise Lenaerts en Wally (Nelly) Soethoudt winnen elke een elektrische fiets ter waarde van 1.899 euro. De familie Vandervorst gaat met een Panasonic TV naar huis, terwijl Nany Cornelis een reis naar Frankrijk mag boeken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER