© GVA

Gevarenwinkel zit met (beste) blues

Het Herseltse Varenwinkel staat vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus weer in het teken van de betere blues tijdens (Ge)Varenwinkel.

Hans Otten

(Ge)Varenwinkel bouwde de voorbije achttien jaar een flinke naam op bij de liefhebbers van blues- en rootsmuziek. Het Herseltse gehuchtje vormt vrijdag en zaterdag weer twee dagen lang het kloppende hart van een kwalitatief hoogstaand en oergezellig festival.

De naar verwachting drie- tot vierduizend bezoekers vinden hun gading in drie tenten, waar onder de mainstage- en de rootstowntent. Op de affiche prijken knappe namen als The Travellin’ Brothers, Southern Avenue, Dirt River Radio en Mingo Fishtrap.

Wie daaraan nog niet genoeg heeft, vindt vrijdag nog een café-after-concert met Sudden Lee en op zaterdag een campingconcert met The Catsmokes.

Praktisch

GeVarenwinkel op vrijdag 26 augustus vanaf 19u en zaterdag 27 augustus vanaf 15u op de Wolfdonksesteenweg 160 in Varenwinkel-Herselt. Tickets aan de kassa kosten 35 euro op vrijdag,45 euro op zaterdag of 55 euro voor combi.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER