Moeder toont hallucinante 'oplossing' voor rondlopende kinderen live op Facebook: "Plak ze tegen de muur"

© FB

Kinderen kunnen al eens lastig zijn, zeker als je wil koken of kuisen. Maar de Amerikaanse Shayla Rudolph ging wel heel erg ver om haar zoontje van twee stil te krijgen. Ze plakte hem letterlijk tegen een muur en dat nota bene tijdens een live-uitzending op Facebook.

vtvn

De 18-jarige Rudolph spreekt vol zelfvertrouwen op Facebook over haar manier om rondlopende kinderen het zwijgen op te leggen. "Wil je kuisen, dan lopen ze rond en breken ze dingen", aldus de vrouw uit Ohio. "Wil je koken, doen ze dat opnieuw. Dus: plak ze tegen een muur." Ondertussen spreekt ze ook tegen haar huildende 2-jarige zoon. "Je hebt de beste mama ter wereld, maar zorg ervoor dat ik niet nog meer tape moet gebruiken. Je kan perfect naar TV kijken."

Het jongetje was met armen en hoofd tegen de muur gekleefd met plakband. Rudolph zou ook de mond van het kind dichtgeplakt hebben, maar dat kon niet bevestigd worden. Een verontruste kijker diende een klacht in bij Franklin County Children's Services en die contacteerden de vrouw. Rudolph verklaarde dat het om een grap ging, maar plaatste enkele dagen later een nieuwe video waarin ze hard uithaalde naar de bewuste kijker. "Als ik mijn kind ondersteboven wil hangen, dan doe ik dat", zei ze.

Afgelopen donderdag werd de 18-jarige moeder opgepakt voor mishandeling. Haar zoontje werd meegenomen door Children's Services. Wordt vervolgd...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen