Overvaller tipt slachtoffer: “Ik laat je gsm’s achter op dezelfde plek als vorige keer”

© pn

Het Total-tankstation aan de Generaal Wahislaan is in amper een week tijd tot twee keer toe overvallen. Dat gebeurde telkens door dezelfde dader. De overvaller kon uiteindelijk woensdagavond worden opgepakt.

rdb

De 28-jarige dief stapte woensdagavond het tankstation binnen en was gewapend met een pistool. Een muts en een bandana moesten zijn gezicht onherkenbaar maken.

De kerel bedreigde de bediende en eiste de inhoud van de kluis. Daar zat echter geen geld in. De overvaller ging er dan maar vandoor met de inhoud van de kassa, wat sterke drank en sigaretten.

Knipmes

Voor hij vertrok, bond hij de uitbater vast en nam hij de twee gsm's van de man mee.

“Ik laat ze achter op dezelfde plek als vorige keer”, zei de overvaller nog tegen zijn slachtoffer. Meteen wist de uitbater dat het om dezelfde dader ging die op 10 augustus ook al zijn zaak had overvallen.

De eerste keer had de dader de man bedreigd met een knipmes. Ook toen had hij de twee gsm's meegenomen om ze vervolgens achter te laten onder een wagen.

Ditmaal verging het de dader minder goed. De uitbater wurmde zich snel los en alarmeerde meteen de politie. Niet veel later werd op basis van een persoonsbeschrijving de dader al van straat gehaald. Hij bekende meteen beide overvallen en werd vervolgens ter beschikking gesteld van het parket.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen