Couscouspap met passievrucht, physalis en rozijnen
Elke dag een nieuw, heerlijk gerecht van Piet Huysentruyt.
Ingrediënten
2 kopjes sojamelk
2 eetlepels agavesiroop
olijfolie
1 kopje couscous
2 sinaasappels
2 passievruchten
2 eetlepels rozijnen
verse munt
12 physalis (ananaskers)
Bereiding
Kook de melk op met de agavesiroop en wat olijfolie.
Giet dit op de couscous en laat die weken.
Schil een sinaasappel en snijd de partjes eruit.
Pers de andere sinaasappel uit en meng dat met de pitjes uit de passievruchten.
Maak na 5 minuten de couscous los met een vork.
Meng het sinaasappelsap, de passievruchten en de rozijnen door de couscous.
Verdeel de pap over kommetjes of diepe bordjes.
Versier met wat muntblaadjes, de sinaasappelpartjes en de physalis.
INFO
DESSERT Voor 4 personen