Couscouspap met passievrucht, physalis en rozijnen

Elke dag een nieuw, heerlijk gerecht van Piet Huysentruyt.

Piet Huysentruyt

Ingrediënten

2 kopjes sojamelk

2 eetlepels agavesiroop

olijfolie

1 kopje couscous

2 sinaasappels

2 passie­vruchten

2 eetlepels rozijnen

verse munt

12 physalis (ananaskers)

Bereiding

Kook de melk op met de agavesiroop en wat olijfolie.

Giet dit op de couscous en laat die weken.

Schil een sinaasappel en snijd de partjes eruit.

Pers de andere sinaasappel uit en meng dat met de pitjes uit de passievruchten.

Maak na 5 minuten de couscous los met een vork.

Meng het sinaasappelsap, de passievruchten en de rozijnen door de couscous.

Verdeel de pap over kommetjes of diepe bordjes.

Versier met wat muntblaadjes, de sinaas­appelpartjes en de physalis.

INFO

DESSERT Voor 4 personen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer