Toast met sardienen

© Luk Thys

Elke dag serveren wij u een heerlijk gerecht.

Ingrediënten

Voor de toast:

8 sneden toastbrood

4 sneetjes jonge kaas

16 sardienenfilets (in eigen nat)

2 el kappertjes

16 zongedroogde tomaten (in reepjes gesneden)

100 g raketsla

Voor de aïoli:

1 ei

1 eierdooier

1/2 tl mosterd

2 el citroensap

200 ml olie

4 teentjes knoflook

versgemalen peper, Zout

Bereidingswijze

Mix voor de aïoli alle ingrediënten – behalve de olie – kort en giet er dan in een dun straaltje de olie bij tot je mayonaise bekomt.

Beleg de sneetjes brood met een half sneetje kaas, reepjes zongedroogde tomaat, wat kappertjes en bovenop nog twee sardienenfilets.

Zet onder de grill en laat kleuren.

Werk af met wat raketsla en serveer de aïoli er apart bij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer