Ruzie voor gehandicaptenparkeerplaats

© if

Een sponsor die zich zaterdagavond parkeerde op een plaats voor gehandicapten haalde zich de woede van personen met een handicap op de hals. ‘Er zijn fouten gemaakt’, luidt het verontschuldigend.

avr

Zaterdagavond vond in gemeenschapscentrum De Bunder een concert plaats ‘Meet a Star’ van de fanfare Ridder Jans Zonen. Rond het culturele evenement ontstond dezelfde avond nog flink wat rumoer omdat een vrouw met een handicap het niet nam dat de parkeerplaatsen voor mensen met een handicap waren ingenomen door auto’s van de sponsors.

‘Dit kan niet’, verzucht de vrouw nu in een mail. ‘Ook wij willen een correcte behandeling.’ Guido Bekaert, voorzitter van de fanfare, geeft toe dat er fouten gemaakt zijn. ‘Die auto's hadden daar niet mogen staan. We hebben de fout te laat opgemerkt. We hebben ons de avond zelf verontschuldigd bij de vrouw. Ook hadden we de eigenaar van de wagens al gevraagd die te verplaatsen, maar de vrouw had de parkeerplaats al geblokkeerd.’

De voorzitter betreurt de reactie van de vrouw. ‘We hadden dit toch makkelijk anders kunnen oplossen.’ Hij verzekert wel dat dit bij een volgende concert niet meer zal gebeuren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen