Kompany opent cafés in Antwerpen en Brussel

© AFP

Vincent Kompany bouwt verder aan zijn imperium. Morgen opent de Belgische voetballer het sportcafé ‘Good Kompany’ op de Brusselse Grote Markt. Later komt er een tweede vestiging op de Antwerpse Groenplaats.

Kompany wil sportfans in zijn cafés naar eigen zeggen de mogelijkheid geven om alle grote sportevenementen te beleven in de beste omstandigheden. ‘Die grote evenementen verenigen de mensen. Ik hou van die verenigende factor.’ Na het laatste fluitsignaal moeten de bars - die van de nodige ‘hight tech’ snufjes zullen voorzien worden - zich omvormen tot hippe danscafés met dj.

‘In de hoofdstad en in Antwerpen waren twee opportuniteiten om horeca-projecten te creeëren rond die sportevenementen’, legt Kompany uit waarom hij zich nu in dit avontuur stort. De Rode Duivel hoopt dat hij met zijn cafés ‘de ambiance in beide steden nog te verbeteren’.

Kompany lijkt met zijn cafés ook nog een graantje te willen meepikken van de hype rond het naderende wereldkampioenschap voetbal. De kapitein van Engelse voetbalclub Manchester City startte eerder met BX Brussels al een eigen voetbalclub en investeerde ook onder andere in een platenmaatschappij en een limousineservice.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen