© Erik Van Eycken

Drie piepjonge zangeresjes brengen eerste eigen nummer uit

Drie klasgenootjes uit het vierde leerjaar van de Alice Nahonschool in Putte brengen binnenkort een allereerste single uit. Hai Hai Jippie werd geschreven met het oog op één van de leukste evenementen van het schooljaar: de schoolreis.

Kristof Van Rompaey

De gloednieuwe meidengroep Malila kreeg toevallig vorm nadat Lili Baelemans uit Putte, de jongste en kleinste van de drie meisjes, vorig jaar had deelgenomen aan de audities van The Voice Kids. “Eigenlijk was ze toen nog wat te onervaren”, vertelt mama Lieve Müsing, die zelf ook les geeft aan de Alice Nahonschool. “Al had ze dankzij haar schattigheid misschien wel enkele rondes verder geraakt”, knipoogt ze trots.

De zangambitie van Lili viel ook op bij Aida Vermeulen, de mama van Lili's klasgenootje Laura Geleyn uit Heist-op-den-Berg. Omdat zij over de nodige muzikale kennis en connecties beschikt, beloofde zij Lili voor haar verjaardag een opname in de Black & White Studio in Heist-op-den-Berg. En niet veel later vertelde ook Lili’s en Laura’s vriendinnetje Marthe Pauwels uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver dat ze graag zong: Malila was geboren. De naam voor de gloednieuwe groep vonden ze door de twee eerste letters van hun voornamen te combineren.

Hun eerste single Hai Hai Jippie wordt begin april op het grote publiek losgelaten via iTunes. Om de release van het nummer kracht bij te zetten, geven de meisjes op 1 april ook nog een mini-optreden in binnenspeeltuin De Snepkens in Herselt. In de toekomst hopen ze meer te kunnen optreden in basisscholen, speeltuinen, recreatiedomeinen en alle andere plaatsen waar kinderen kunnen spelen.

Lees het hele verhaal maandag in Gazet van Antwerpen - Regio Mechelen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER