Buitenklasje gebouwd aan gemeentelijke basisschool Beekbeemden

Ouders, leerkrachten en leerlingen sloegen de handen in elkaar en bouwden een supermooi buitenklasje aan de gemeentelijke Basisschool Beekbeemden.

saskia goraj

De leerlingen, leerkrachten en ouders van de gemeentelijke Basisschool Beekbeemden droomden al een tijdje van een buitenklasje. Op vraag van de Ronde Tafel (leerlingenparlement) werd de werkgroep ‘pimp je speelplaats’ opgericht met enkele ouders een leerkrachten.Na heel wat brainstormen en plannen werd de daad bij het woord gevoegd.

Op zaterdag 18 april werd er de hele dag ijverig gewerkt aan het buitenklasje door ouders, leerkrachten, kinderen en een grootouder. En er was heel wat te doen: takkenwallen bouwen, de boomstammetjes schuren tot zitjes, afboording plaatsen voor de moestuin, een podium met opstapje in elkaar zetten, grond afgraven, hakselhout verspreiden,...En het resultaat is prachtig! De kleuters en leerlingen kunnen vanaf maandag regelmatig gaan spelen of leren in ons buitenklasje. We zijn ook benieuw wat er gezaaid zal worden in de moestuin. Bedankt aan alle helpende (grote en kleine) handen.Foto's op de facebookpagina: www.facebook.com/oudercomitebeekbeemden

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer