Mama en zoon in zak en as: ring overleden papa gestolen tijdens Aalst Carnaval

© wjn

Dieven hebben vorige zondag, tijdens carnaval in Aalst, de ring van Christine Lafertins man uit haar wagen gestolen. Dat is dubbel zo erg want: “het was de wens van wijlen mijn echtgenoot dat onze oudste zoon Herman die ring op zijn 18de verjaardag zou krijgen. Hij is nu bijna 18, maar de ultieme wens van zijn papa kan jammer genoeg niet vervuld worden. Onze droom ligt aan diggelen.”

wjn

Christine is er het hart van in. Ze had de ring, een erfstuk van de familie van haar man, pas een week geleden opnieuw in haar bezit gekregen. “Na de dood van mijn man heb ik de ring teruggegeven aan zijn broer”, vertelt de vrouw. “Het was een juweel dat al van generatie op generatie wordt doorgegeven. Ik was gewoon bang dat ik het zou kwijtraken. Omdat Herman nu 18 wordt, besloot zijn nonkel dat het tijd was om de ring aan mijn zoon te geven, net zoals mijn man dat had gewild.”

“Ik ben er echt kapot van dat de ring is gestolen. Ik voel me ook schuldig: Herman ging zondag naar het carnaval, ik was het die hem gevraagd had de ring aan mij mee te geven zodat er niets mee kon gebeuren”, zucht Christine. Maar toch raakte het sieraad gestolen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen