© © VRT

Door deze hints in Thuis kon u al weten dat Danny de dader was

Een langverwachte ontknoping in Thuis: agent Danny blijkt de pedofiel die Emma ontvoerde, misbruikte en wurgde. ‘Het was heftig om die scènes te spelen’, vertelt acteur Wouter Vermeiren in Gazet van Antwerpen. Hij verklapt ook enkele aanwijzingen die in de eerder afleveringen verstopt zaten.

sdv

‘Ook voor Elise (Roels, die Emma speelt, red), was het heftig’, vertelt Vermeiren. Gelukkig kregen we een goede begeleiding. Zo waren er gesprekken met Child Focus over pedofilie en grooming (het benaderen van kinderen door een pedofiel, red.). Die wurgscène werd grondig geoefend. Het mocht niet fake overkomen.’

Verborgen hints

Er zaten voor de aandachtige kijker ook verschillend hints dat Danny de dader was in de afgelopen afleveringen verklapt Vermeiren nu. Emma verstuurde bijvoorbeeld een sms dat ze het apprecieerde dat ‘hij’ op de koffietafel was voor haar overleden vader. Danny en Tim passeerden toen in beeld.

Toen collega-agent Tim werd opgeroepen voor een incident in klusbedrijf ‘De Kabouters’, ging niet zijn vaste partner Danny mee, maar een andere agent. Want Danny en Emma hadden op dat moment afgesproken.

En dan was er nog een scène waarin de hand van de pedofiel te zien was. ‘Sommige fans zijn toen goed beginnen bestuderen welke personages haar op de handen hebben.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER