© Sven Spooren

Kadetten meisjes (M19) van Sporting Nelo zijn Vlaams én Belgisch kampioen

De M19, de kadetten meisjes, van Sporting Nelo speelden in Wilrijk voor de titels tegen Meeuwen.

Sven Spooren

Sporting nam de beste start en ging naar een 0-2. Meeuwen ging er toen echter plots even over, en drukte door naar een 6-3. De Sporting dames knokten zich echter terug in de wedstrijd om te gaan rusten met een kleine voorsprong. Ondertussen waren zowel keepster Lio als deze van Meeuwen sterk bezig, zo miste Neerpelt (of pakte Meeuwen) maar liefst vier strafworpen in de eerste helft.5' 0-2, 10' 2-3, 15'6-3, 20' 7-4 ruststand : 7-8

Ook de tweede helft beloofde spannend te worden en was gelijk opgaand. Sporting kwam echter nooit achter (tweemaal gelijk) en bouwde knap een kleine voorsprong uit. Ook hier braken ze de veer en wonnen ze uiteindelijk verdiend. Zo zijn ze Vlaams én Belgisch kampioen!5' 10-10, 15' 13-13, 20' 13-17, 25' 15-19 eindstand 15-21

Proficiat Lio, Elise, Anouk, Anke, Leen, Hanne, Anouk, Edita, Sarah, Katrien, Julie, Dorien, Tine, Heleen en trainer Bart.