© EDGARD BRONCKAERS

thumbnail: null

Dubbel kampioensfeest bij Elvoc Elen

Dubbel feest bij Elvoc Elen dames. Niet alleen werden de dames in 2e provinciaal kampioen, ook voor opvolging ziet het er goed uit. De U15 dames (kadetten) mochten zich na een mooi parcours kronen tot kampioen.

EDGARD BRONCKAERS

Negen wedstrijden gaven de U15 dames geen setje af in de 2e ronde. Hun 10e wedstrijd gingen ze wel winnen in Ellikom, maar de 2e set moesten ze afgeven aan de thuisploeg met 25/9. De enige set die Elen moest verspeelde.De laatste wedstrijd van de competitie voor Elvoc was een verplaatsing naar Ellikom die zich nog tot vice-kampioen kunnen kronen.Elvoc werd al dadelijk versmacht door de opslagdruk van de thuisploeg en een achterstand van 13/6. Tot 23-21 moest Elvoc vechten om de kloof kleiner te maken. Bij Ellikom faalde de opslag, de meiden van Elvoc profiteerde hiervan om zo de set toch nog te winnen met 24/26.Set 2 kunnen ze bij Elvoc heel vlug vergeten. Tot 6/5 bleef de set gesloten. Nadien kwam het aanvalsspel van de thuisploeg op volle toeren. In een knipoog stond er dan ook 25/9 op het scorebord. Ook in de 3e en 4e set bleef de thuisploeg vechten voor elk puntje, Elvoc liet nu wel zien waarom zij de leiders waren. Beide sets gingen dan ook naar Elvoc 20/25 en 19/25.

De kampioenen U15 Elvoc Elen: Amber Verkissen, An-Sofie Iser, Yaimi Florax, Sofie Boutsen, Lien Doumen, Nele Notermans, Eveline Detrez en Lotte en Femke Mussen. Trainer Roger Conen

De kampioenen 2e provinciaal: Nele Goltstein, Geert Goyens, Hanne Guffens, Caroline Put, Kelly en Cara Op 't Eyndt, Gille en Gitte Roex, Anne en Ellen Lommen, Anne-lore Leinders, Veerle Vanseveren, Anneke Vanderspikken, Anneleen Schreurs. Trainers Richard en Marcel Maessen

Foto’s: Elvoc Elen