© Photo News

Hulp nodig bij het invullen van je belastingsbrief?

Het invullen van je belastingsaangifte is geen sinecure. Wie graag hulp heeft bij het invullen van zijn/haar belastingsbrief, kan naar de zitdag van de federale overheidsdienst (FOD) financiën, in het Lokaal Dienstencentrum 't Gasthuis op donderdag 26 mei 2016.

Margo Tilborghs

Tussen 9 en 12u en tussen 13.30 en 15.30u zullen zes ambtenaren je verder helpen. Om alles vlot te laten verlopen breng je de volgende zaken mee: laatste aanslag (aanslagjaar 2015 - inkomsten 2014), alle inkomstenfiches (fiches van lonen, pensioenen, brugpensioen, werkloosheid, ziektevergoedingen, …), alle bewijzen voor aftrek (pensioensparen, leningen, levensverzekeringen, kinderopvang, PWA, dienstencheques, energiebesparende uitgaven, enz.

Wie niet aanwezig kan zijn op de zitdag, kan tijdens de maanden mei en juni elke werkdag terecht in de kantoren in Brasschaat, Campus Coppens (in het vroegere kazernegebouw aan de Sint-Jobsesteenweg), Ruiterijschool 3. De kantoren zijn geopend in mei alle werkdagen van 9 tot 12u en in juni doorlopend van 9 tot 15u.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER