VIDEO. Lerares probeert kemphanen te scheiden maar deelt zelf in de klappen

Deze Amerikaanse lerares moest zich snel uit de voeten maken toen ze een vechtpartij tussen twee leerlingen wilde beëindigen, maar plots zelf een vuistslag in haar gezicht kreeg. De jongen die de mep uitdeelde zal het echter ook een tijdje voelen: nog geen seconde later werd hij tegen de grond geslagen door een boze medeleerling.

pjv

Op de beelden is te zien hoe de onderwijzeres - in het wit - schreeuwt dat de jongens moeten ophouden, terwijl ze probeert de vechtjassen uit elkaar te halen. De leerling in de rode trui wil ondertussen enkele rake klappen uitdelen, maar raakt zijn lerares vol in het gezicht. Een andere jongen die het gevecht eerst stoïcijns aan het bekijken was, veert recht en verkoopt de belager van de lerares een verwoestende dreun. Hij grijpt de andere worstelaar vast en gooit hem door de klas, waarna hij dreigend boven de jongeman in de rode trui gaat staan. “Je sloeg net de lerares! Zoiets doe je niet!” roept hij nog, voor hij zelf moeten worden gekalmeerd door zijn medeleerlingen.

Het is onduidelijk waar de beelden vandaan komen, maar de video verzamelde al 56.000 likes sinds hij maandag op Twitter werd gepubliceerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer