© WS, JG

Interesse voor Cavric, Kara en Mboyo

Drie Genkse spelers kunnen op interesse rekenen van andere clubs. Zo zou Rode Ster Belgrado volgens Servische media wel iets zien in Aleksander Cavric. Anderlecht zou dan weer overwegen om Kara Mbodj over te nemen. Tot slot lonkt Moeskroen naar Ilombé Mboyo.

MG/JüG

Rode Ster Belgrado toont interesse in Aleksander Cavric, weten enkele Servische media. Een officieel contact met KRC Genk is er nog niet geweest maar het is wel zo dat een vertrek van Cavric bespreekbaar is. De Servische belofteninternational kwam/komt amper aan spelen toe. De komst van enkele extra aanvallers maakt zijn situatie nog lastiger. KRC Genk haalde Cavric één jaar geleden op de laatste dag van de transferperiode bij OFK Belgrado. Hij heeft nog een contract tot medio 2017.

Interesse van Anderlecht voor Kara

Omdat de Braziliaanse verdediger Rafaël Toloi te duur lijkt voor Anderlecht, toont paars-wit interesse in verdediger Kara Mbodj. De kans dat hij effectief naar het Astridpark verhuist, is echter klein. Bij Genk wil men nog wel helpen om de Premier League-droom van de Senegalees te verwezenlijken, maar een transfer naar een binnenlandse club lijkt uitgesloten. De financiële noodzaak daarvoor is door de recente inkomsten immers verdwenen.

Mboyo naar Moeskroen?

Moeskroen wil zijn aanvallende onmacht aanpakken en maakt werk van twee verse aanvallers. En niet de minste: Ilombé Mboyo (Genk) en Aaron Leya Iseka (Anderlecht). “We praten met hun clubs en hebben uitstekende relaties”, specificeert sportief directeur Teni Yerima. “Er moet gepraat worden om te zien of die spelers hun club mogen verlaten.” In het geval van Mboyo (28) lijkt dat geen probleem. Het enige struikelblok? De Limburgers telden twee jaar geleden ruim vier miljoen euro neer. Moeskroen wil en kan geen zware transfersom betalen. Alleen een huur lijkt mogelijk.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer