© Elsa Swennen

© Elsa Swennen

thumbnail: null
thumbnail: null

Pasar fusie Maaseik op kampeerweekend in Sevenum

Voor de zevende keer werd door de huidige bestuursleden van Pasar fusie Maaseik een kampeerweekend georganiseerd. Ook dit jaar verbleven we in Nederlands Limburg. We waren te gast op camping De Schatberg in Sevenum.

Elsa Swennen

Er werd een programma uitgewerkt waaraan ieder vrij kon deelnemen.Op vrijdag werd men verwacht op de camping vanaf 13 uur. Omdat de deelnemers vroeg aanwezig waren, hebben we reeds in de namiddag een fietstocht gemaakt. ’s Avonds was er een briefing in de gezamenlijke Pasartent. Daar werd het verdere programma toegelicht en kon men gezellig nog wat nablijven.Voor zaterdag was er de keuze tussen een wandeling en een fietstocht. Het merendeel koos voor de fietstocht. Beide groepen brachten eerst een bezoek aan het bedrijf GREENCO in de buurt van de camping.Het werd een zeer interessant bezoek. Dit bedrijf teelt snoepgroenten: tomaten, paprika’s en augurken.’s Avonds zijn we samen op restaurant gegaan.’s Zondags werd afgesloten met een wandeling van ongeveer 7 km. Aangekomen op de kampeerweide werd er nog wat nagepraat en geleidelijk aan trokken onze gasten huiswaarts: “Schrijf ons al maar op voor volgend jaar!”

De bestuursploeg moest nog wat nablijven om de tent terug op te ruimen maar dan keken de bestuursleden ook tevreden terug op een geslaagd weekend.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer