© AP

Waarom haar supporters Hillary Clinton de rug toekeren

Als presidentskandidaat poseren voor een zaal vol mensen die je de rug toegekeerd hebben. Dat kan enkel in 2016 een positief verhaal zijn. De foto werd gemaakt door de vaste fotografe van Hillary Clinton en op Twitter gezet om te tonen hoe het campagnevoeren er in 2016 aan toe gaat.

nkdr

Een volledige zaal vol mensen die met hun rug naar Hillary Clinton gekeerd staan, terwijl dat toch net de persoon is voor wie ze naar daar gekomen zijn. In het tijdperk van de selfie is dit beeld blijkbaar vaste hap voor presidentskandidaten en hun campagnemedewerkers. De vaste fotografe van de democratische presidentskandidate kon dus niet anders dan dat beeld vast te leggen. Een andere campagnemedewerker tweette het beeld met het bijschrift: “2016 jongens.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

The Australian vraagt zich dan ook af of we nu het hoogtepunt van de selfie bereikt hebben: “Een foto van de presidentskandidaat hebben, volstaat niet meer. Je moet mee op de foto staan om je vrienden op sociale media te kunnen imponeren.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer