Direct naar artikelinhoud
Video

Het (succes)motto van gouden Thomas Van der Plaetsen: work hard, train hard, play hard

Belofte maakt schuld. Eergisteren kreeg u deel twee te zien van een leuke en bovenal unieke videoreeks waarin we een dag in het leven van een topatleet volgen. Niemand minder dan tienkamper Thomas Van der Plaetsen geeft de sportfans van HLN.be een blik achter de schermen tijdens zijn voorbereiding op de Olympische Spelen in Rio. In het laatste luik gefilmd op Zuid-Afrikaanse bodem zien we de 25-jarige gouden medaille van het EK atletiek in Amsterdam zijn creatieve kant tot uiting komen, een trainingssessie hordenloop afhaspelen én genieten van een welgekomen ontspanningsmoment.

Onze landgenoot Thomas Van der Plaetsen maakt samen met de Red Lions hockey Xavier Reckinger, Felix Denayer en Vincent Vanasch, meerkamper Nafi Thiam, zwemmer Pieter Timmers en de Yellow Tigers volleybal deel uit van het 'Vivaldis Interim Challengers Team', een sportief project van het gelijknamige Vivaldis Interim dat jonge en beloftevolle topatleten wil steunen op hun weg naar de internationale top en in concreto de Olympische Spelen van Rio 2016.

Blik achter de schermen
Via de sociale media van het project en hun kanaal op YouTube schotelen ze ons op regelmatige basis uniek beeldmateriaal van de 'Challengers' voor en dat onder de verzamelnaam 'GoProtoRio'. Hierdoor krijgen de fans een interessante blik achter de schermen. En nu maar hopen dat onze atleten straks kunnen schitteren in het Braziliaanse Rio, aan hun noeste en toegewijde voorbereiding zal het in ieder geval niet gelegen hebben. En wij hopen dat ons duwtje - figuurlijk dan - in de rug geholpen heeft. Succes mannen en vrouwen!

Het voorbije anderhalf jaar kreeg u met de regelmaat van de klok filmpjes te zien van de olympische 'Challengers' van Vivaldis Interim, HIER kunt u ze allemaal nog eens bekijken!

Het (succes)motto van gouden Thomas Van der Plaetsen: work hard, train hard, play hard