© VRT

Evrithiki beleeft de zotste maand uit haar leven met Tom Waes, Kobe Ilsen en de Romeo's

De 27-jarige half-Griekse Evrithiki uit Lokeren heeft er een heel bizarre maand opzitten: zij was het vierde slachtoffer van het Eén-programma 'Sorry voor alles'. Net als Wilfried vorige week kreeg ook Evrithiki een BV over de vloer zonder dat ze het wist: Tom Waes dan nog! En die Kobe Ilsen, die weet nu ook wie Evrithiki is.

JoRo, MTM

Opgelet, spoileralert. Lees niet verder als u de vierde aflevering van ‘Sorry voor alles’ nog wil bekijken!

Evrithiki is leerkracht in het zesde leerjaar in Lokeren, ze basket, is zot van sneakers en houdt er samen met haar beste vriendin Dunya een Youtube-kanaal op na. Dunya zat dan ook mee in het complot, net als haar ouders Dimitri en Gerda en nog heel wat familie, vrienden en collega’s.

De hoogtepunten van de aflevering:

1. Geen echt Iraans restaurant

Evrithiki denkt dat ze samen met Dunya een nieuw Iraans restaurant in Mechelen gaat uittesten. Bij aankomst in het restaurant krijgt Evrithiki al snel een bericht van een onbekend nummer… In dat bericht ziet ze een foto van zichzelf. Schichtig zoekt ze in alle hoeken naar een verklaring, maar voordat ze die kan vinden, gaat de wand langs haar de lucht in.

Evrithiki weet even echt niet waar ze het heeft wanneer de wand omhoog gaat en al haar vrienden en familie aan de andere kant van de ruimte zitten.

2. Kobe Ilsen een proces aansmeren

In de eerste ronde 'Gezegd is gezegd' gaat 'Sorry voor alles' na hoe Evrithiki reageert wanneer Kobe Ilsen haar antwoord afkeurt in de verzonnen "sneakerquiz", wanneer ze 100 procent zeker is dat het juist is. Wanneer hij vraagt wie er mee rapt in het nummer 'Drunk in love' van Beyonce, antwoordt Evrithiki zelfzeker Jay-Z.

Kobe: "Op mijn kaartje staat Drake."

Evrithiki: "Dan is uw kaartje verkeerd!"

Evrithiki gaat stevig in tegen de beslissing van Kobe en blijkt zo een vrouw van haar woord te zijn. Ze haalt haar eerste punt en prijs binnen: 100 zakken chips. Tijdens de quiz kan Evrithiki ook een jaarvoorraad sneakers winnen - een prijs die ze later tijdens de show toch nog weet binnen te halen.

3. Dikidikay

Hoe reageer je wanneer je tijdens een avondje café ineens een nummer hoort dat je een aantal jaren geleden zelf geschreven hebt? Merk je dat ook op en, belangrijker, onthou je dan het weetje dat in dat nummer verwerkt zit?

Evrithiki schreef een aantal jaren geleden enkele rapnummers onder de artiestennaam ‘Dikidikay’. In de studio, onder begeleiding van human beatbox Adriaan, laat ze nog eens een klein stukje horen.

4. Eiersalade en fristi in je haar

Bij de vaste kapper van Evrithiki smokkelde 'Sorry voor alles' een acteur binnen. Hij kreeg de opdracht om zoveel mogelijk vreemde producten in het haar van Evrithiki te smeren. Geen enkel excuus was te gek om koffie, thee, mayonaise, potgrond, eiersalade met verse bieslook, fristi, sojasaus, avocado, meloen, banaan, yoghurt, rozemarijn, olijfolie, cognac en een Westmalle Tripel in de haren van Evrithiki te krijgen. Ze kijkt wat vreemd op, maar laat de kapper toch alle producten in haar haar smeren.

5. Coolste moeder ter wereld

Evrithiki blijkt de coolste moeder ter wereld te hebben. Tijdens het programma wordt haar moeder stiekem vervangen in het publiek. In een gigantische race wordt zij naar een nabijgelegen terrein gebracht waar alles klaarstaat om haar een vrije val te laten springen. In allerijl wordt ze teruggebracht naar de studio, gebeurt de montage onderweg… de haren van de moeder worden nog even goedgelegd…

En dan krijgt een compleet verbaasde Evrithiki het resultaat te zien. Helaas geen punten. "Ik vind het zo erg dat ik het fout heb. Dat ze nu voor niets is gesprongen."

6. De hoofdrol spelen in de nieuwe videoclip van De Romeo's

Alles begint met een wielklem bij de wagen van Evrithiki. Nietsvermoedend krijgt ze als vervangwagen een cabrio aangesmeerd. Ideaal voor het nieuwe nummer van De Romeo’s: 'Cabrio'. Het nieuwe nummer en bijhorende clip is hier te vinden.

7. Tom Waes in de douche

Een van de meest spannende stunts komt van –wie anders - Tom Waes. Na een portie misleiding weet Tom Waes zich een weg te banen naar de douche van Evrithiki. Maar ontsnappen is minder simpel… Dat moet hij doen via de ladder aan haar keuken, terwijl Evrithiki in haar keuken zit.

Tom Waes: "Wat zeg ik als die mij ziet? Goeiedag, ik ben mijn kat kwijt… Ik woon niet eens in Lokeren. Ik woon in Antwerpen."

8. Evrithiki sleept alle prijzen in de wacht

Na een bloedstollende finale sleept Evrithiki op het nippertje nog alle prijzen in de wacht. Ze gaat naar huis met onder andere 100 zakken chips, een nieuwe smartphone, een jaarabonnement sneakers, een weekendje uit en een volledig nieuwe slaapkamer met alles erop en eraan.

'Sorry voor alles': elke zondag om 20.30 uur op Eén.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER