© Archiefbeeld Familie

Mysteries ontrafeld: Dit mag u verwachten in het nieuwe seizoen van Familie

De laatste aflevering van Familie trok ruim 850.000 kijklustigen. Na een zomerbreak van twee maanden krijgen al die kijkers op maandag 25 augustus de eerste antwoorden op de vele vragen waarmee ze bleven zitten na de seizoensfinale.

mige

Bij de start van dat nieuwe seizoen krijgt Peter Van den Bossche het hard te verduren. Zijn vriendin Elise is vermoord en zijn dochter Louise is op de vlucht, nadat ze de labiele Delphine de moord zag plegen. Delphine heeft dan ook maar één doel voor ogen: Louise het zwijgen opleggen. Ook zijn bloedeigen zus Véronique bezorgt Peter flink wat kopzorgen. Zij stak hem een mes in de rug door voor haar concurrerende bedrijf Vero Bello een samenwerking aan te gaan met June, Peters ex. Drijft dit bondgenootschap de familie helemaal uit elkaar?

Voor Maarten Van den Bossche breken de komende weken spannende tijden aan. Zijn vriendin Roos wordt in Pakistan nog steeds gegijzeld door extremisten en deed in de seizoensfinale een emotionele oproep. Om Roos in leven te houden, moet hij de instructies van de gijzelnemers strikt opvolgen. Maar Maarten wil het heft in eigen handen nemen en zelf naar Pakistan reizen. Zet hij zijn leven en dat van Roos op het spel door op te trein te stappen?

Voor heel wat Familie-adepten is één vraagstuk alvast opgelost dankzij de VTM app: dat van Thomas Feyaerts. Tijdens de seizoensfinale werd immers duidelijk dat de nieuwe huisgenoot van Mieke, Niko, Evy en Zjef heel wat mysterie veroorzaakte. Een tweede Thomas Feyaerts meldde zich aan op de modeshow van Vero Bello, maar slecht één van hen is de échte. Op maandag 25 augustus 2014 komen beide Thomassen lijnrecht tegenover elkaar te staan en worden alle mysteries ontrafeld in het nieuwe Familie-seizoen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER