© rr

Romantiek in de Tour: renner vraagt vriendin vanop de fiets ten huwelijk

Het Tourpeloton beëindigt de 104de Tour de France naar traditie op de kasseitjes van de Champs-Elysées in Parijs. Parijs, dat is ook de stad van de liefde, iets wat klaarblijkelijk AG2R-renner Cyriel Gautier inspireerde om via een papiertje zijn vriendin Caroline ten huwelijk te vragen: “Caroline, wil je met me trouwen? Ik hou van je”. Pierre Rolland vond het allemaal heel romantisch en reed even voorbij Gautier, terwijl hij met zijn vingers een hartje vormde. Het oh-moment toch wel van deze Ronde van Frankrijk, laat ons hopen dat de dame in kwestie dan ook ja zegt tegen haar Franse romanticus.

eadp

Toeval of niet, ook Victor Campenaerts was al eens romantisch in een grote ronde, en de gelukkige heette toen Carlien. In de Giro reed hij de tijdrit met op zijn borst: “Carlien, wil je daten?” De twee gingen na de Giro op date, maar helaas voor de Belgische renner van LottoNL-Jumbo bleef het daar ook bij. Dan heeft Cyril Gautier – hopen we – meer geluk. Oja, Campenaerts kreeg achteraf ook een boete van de organisatie op zijn bord, maar we denken dat Gautier er wel mee wegkomt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen