© Kristof Van Rompaey

De Hoofdzaak knipt voor Think Pink

Het was maandag drummen aan het pop-upkapsalon dat De Hoofdzaak, haarstylist en pruikeninstituut, uit Hulshout optrok op het Cultuurplein in Heist. De ingezamelde lokken gaan integraal naar de actie Geef om Haar van Think Pink.

Kristof Van Rompaey

Iedereen met haar langer dan twintig centimeter kon zich gratis een nieuwe coupe laten aanmeten in het pop-upkapsalon dat tijdens de maandagmarkt op het Cultuurplein verscheen. Initiatiefnemers waren Pieter Milloen en Nathalie Wouters, uitbaters van De Hoofdzaak, haarstylist en pruikeninstituut, in Hulshout. Omdat kanker een onderwerp is dat hen nauw aan het hart ligt, zijn zij van plan om jaarlijks een actie op touw te zetten. “Dat kan allerlei vormen aannemen, maar kanker blijft centraal staan”, zegt Milloen.

Een van de dames die met de glimlach afstand deed van haar lange lokken, was Rita Van Gastel. Met een paardenstaart van ruim boven de veertig centimeter, werd zij een van de recordhouders van de dag. Of ze lang had getwijfeld alvorens afstand te doen van haar lange lokken? “Zeker niet, iemand anders kan er gelukkig mee zijn. Bovendien heb ik haar dat nogal snel groeit.”

De eerste actie kende volgens de zaakvoerders alvast een uitzonderlijk succes. “Er zakten zo veel geïnteresseerden af, dat we de actie de komende dagen voortzetten in onze zaak.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER