© JAA

Leerkrachten Sint-Michielscollege op de planken

Wie zei alweer dat het Sint-Michielscollege een strenge school is waar alleen maar hard gewerkt en geblokt wordt? Achttien leerkrachten bewezen vorig weekend dat ze best creatief zijn en zin voor humor hebben door zich in gekke pakjes te hijsen en tot twee keer toe de komedie 'Frankenstein' op te voeren.

JAA

En of de 700 toeschouwers - onder wie heel wat leerlingen en oud-leerlingen - de acteerprestaties van hun leerkrachten konden waarderen? Een daverend applaus en staande ovatie waren tot twee keer toe hun deel en dat zal woensdag, wanneer ‘Frankenstein’ een laatste keer wordt opgevoerd in een uitverkochte zaal Forum, niet anders zijn.

“Het Sint-Michielscollege heeft terecht een sterke reputatie wat betreft wiskunde, wetenschappen, economie en Latijn, maar ook kunst en cultuur worden hier allerminst stiefmoederlijk behandeld”, vertelt Kristel Vermeerbergen. De leerkracht Latijn en geschiedenis had samen met haar collega van esthetica Carole Verbeeck de leiding over de eerste productie van Abolutely Fabulous, zoals de toneelspelende leerkrachten zichzelf met een knipoog noemen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER