Depp en Heard scheiden na huwelijk van 15 maanden

Acteurs Amber Heard en Johnny Depp zetten na vijftien maanden een punt achter hun huwelijk. Dat melden verschillende Amerikaanse media. Het initiatief voor de scheiding komt van Heard, wegens "onverzoenbare meningsverschillen".

De 30-jarige actrice zou de scheiding hebben aangevraagd bij een rechtbank in Los Angeles, zo blijkt uit documenten die entertainmentwebsite TMZ heeft gepubliceerd. Ze zou ook stappen zetten om alimentatie te krijgen van de 22 jaar oudere Depp, die volgens TMZ aan de rechter heeft gevraagd om die aanvraag te verwerpen.

Depp en Heard trouwden 15 maanden geleden, en hebben samen geen kinderen. Ze ontmoetten elkaar in 2011 tijdens de opnames van de film "The rum diary". Een jaar later gingen Depp en zijn partner Vanessa Paradis, met wie hij twee kinderen heeft, uit elkaar. In februari 2015 gaven Heard en Depp elkaar het jawoord. Heard was Depps tweede vrouw: tussen 1983 en 1986 was hij getrouwd met Lori Anne Allison.

Vorige maand kwamen de twee nog in een mediastormpje terecht in Australië, omdat ze hun twee honden illegaal het land hadden binnengebracht. Heard pleitte schuldig, en kreeg een boete van 1.000 Australische dollar (685 euro).

Meest gelezen