© Belga

Pep je favoriete loper op: de leukste boodschappen

Met oog op de DVV Antwerp ten Miles kan u, net als vorig jaar, uw favoriete loper oppeppen met een boodschap op ons supportersplatform de Lopers van Antwerpen. Dit initiatief van Gazet van Antwerpen was ook bij de CittA Antwerp Urban Trail een groot succes.

PH

Bij het registreren op dit platform laat u een steunende boodschap en eventueel foto achter voor een favoriete loper: broer, partner, collega, kies maar. De deelnemer krijgt die boodschap doorgestuurd. Aanstaande zondag, tijdens de Ten Miles en de andere runnings, zijn de boodschappen ook op en naast het parcours te zien. Het staat u vrij om meer supportersboodschappen te plaatsen.

Lees hieronder een bloemlezing uit de tot nu ingestuurde boodschappen. Gebruik deze link om ook zelf een favoriet aan te moedigen! Of om lekker mee te genieten van alle positieve boodschappen.

** Go go go, we gaan lachend die waastunnel door en morgen fit weer op kantoor :) (Maartje Oremus voor Karel Gysel)

** Marathon in 4u gaat perfect lukken :) Drink maar 1,5u voor de start een goeie koffie en ga maar goed naar het toilet want tijdens is dat niet ideaal :) (Steffen Goossens voor Nicolas Leeson)

** In 2008 liepen we onze eerste 5km. Nu 7jaar later lopen we de marathon van Antwerpen. Het 42195 meter lange bewijs van onze sterke vriendschap! (Pieter Quaeyhaegens voor Ben De Roeck)

** komaan Rita! 5 km heel traag lopen naast mij en je bent een echte "buddy" !!! nu al wreed bedankt :-) (Katrien De Pillecyn voor Rita Galland)

** De Blote Pensen moedigen u aan vanop de zijlijn! Beloning: een pintje aan de finish! (Kris Verrelst voor Hans Vera)

Lees nog veel meer supportersboodschappen op ons forum De Lopers van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Lopers van Antwerpen