Slovaakse en Tsjechische supporters roeren zich

De Europa League-wedstrijd van donderdagavond op de derde speeldag in groep I tussen het Slovaakse Slovan Bratislava en het Tsjechische Sparta Praag is 37 minuten stilgelegd nadat aanhangers van de bezoekers het veld in de Slovaakse hoofdstad hadden bestormd. Dat meldde het Slovaakse nieuwsagentschap Tasr donderdag.

vml

De Zweedse scheidsrechter Martin Strömbergsson moest beide ploegen in de 42e minuut bij een 0-0 stand naar de kleedkamer sturen omdat het te gevaarlijk werd. De aanhangers van Sparta Praag probeerden de confrontatie te zoeken met supporters van Slovan Bratislava. De politie moest in actie komen om beide partijen uit elkaar te houden. Na 37 minuten oponthoud kon er opnieuw gespeeld worden.