Lindsay eindelijk zwanger: "Het is een lijdensweg geweest, ik heb veel dipjes gekend"

Schlagerzangeres Lindsay heeft voor het eerst op televisie gepraat over haar zwangerschap. Ze vertelt openhartig over de lange weg die ze heeft moeten afleggen om zwanger te geraken. Dat lukte uiteindelijk via IVF. "Blijf dromen en geef nooit op", zegt ze daarom tegen alle andere vrouwen die moeilijk zwanger worden.

gjs

Ze is de koningin van de Vlaamse schlager en de zus van zanger Christoff, maar daarnaast is Lindsay ook gewoon een vrouw die niets liever wil dan moeder worden. "En ik ben zo blij dat ik nu eindelijk zwanger ben", zegt ze in het interview. "Het wordt stilaan een bol buikje. Ik doe graag een spannend T-shirtje aan om het te benadrukken."

Ze heeft er dan ook wat moeite voor moeten doen, want Lindsay en haar man proberen al jarenlang om een kindje te krijgen. Via IVF lukte het dan toch. "Het is een lijdensweg geweest. Al die IVF-pogingen, dat is een emotionele rollercoaster. Dat brengt heel wat teweeg in je lichaam. Ik heb veel dipjes gehad en hij heeft me daar vaak moeten doorsleuren."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen