‘Onverdiend verloren bij Esperanza Pelt’

Sint-Lenaarts kon geen verlengstuk breien aan de zege van vorige week tegen Spouwen-Mopertingen. Op het veld van Esperanza Pelt, tweede in de stand, verloor het ondanks een sterke partij wel met 2-1.

wp

Doelman Nick Vermeylen vond de nederlaag in Pelt onverdiend. ‘Wij speelden de eerste helft goed georganiseerd en legden goede combinaties op de mat. Bij de eerste Limburgse treffer trapte de speler met zijn voet in de grond en het leer vloog toch tegen onze netten. We hebben die achterstand nog voor de rust goedgemaakt en speelden een sterke tweede helft. Tot twintig minuten voor affluiten wat paniek heerste en uit een hoekschop de tweede tegentreffer viel. Echt jammer dat we dit duel verloren’, vond Vermeylen.

Zaterdag komt het veroordeelde Bree op bezoek, dat een 0-7-pandoering om de oren kreeg van Leopoldsburg. ‘Dat is de laatste wedstrijd van de campagne en die zouden we nog moeten winnen. We gaan alleszins proberen om er de volle pot te pakken’, zegt Vermeylen. ‘Dat moet kunnen, want wij zijn goed bezig. Zij degraderen al zeker naar eerste provinciale en kregen zondag nog zware cijfers om de oren. Een goede afsluiter zou niet alleen de volle pot opleveren, maar ons ook met een heel goed gevoel het tussenseizoen injagen. Nog één keer alles geven en voor de drie punten gaan. Als we dat met succes kunnen realiseren, kunnen we met een goed gevoel een tijdje aan iets anders dan voetbal denken.’