© Gert Cools

Waasland-Beveren bedankt fans

In en om de Freethiel konden trouwe supporters van voetbalclub Waasland- Beveren zondag een training meemaken van de A-kern en kennismaken met de nieuwkomers voor volgend seizoen. De meeste fans volgen de club al jaren en genoten met volle teugen.

Luc Van Broeck

Drank- en eetkramen waren er in overvloed en aan kinderanimatie was er geen gebrek. “Met dit evenement willen we onze supporters bedanken voor hun steun in goede en kwade dagen. Ook de band tussen de club en de fans willen we aanhalen”, zegt Public Relations-manager Ward Callens van Waasland- Beveren.

De fans van voetbalclub Waasland- Beveren werden afgelopen zondag dus in de watten gelegd. De supporters kwamen lang niet alleen van Beveren en omliggende gemeenten, sommigen kwamen ook van flink wat verderop.

Zoals Gino Roeland, zijn echtgenote Els en dochter Jolien, afkomstig van Erpe-Mere. “Ik ben geboren en getogen in Beveren en was amper zes jaar toen ik al met mijn vader mee naar de wedstrijden mocht van het roemrijke SK Beveren met spelers als Jean Janssens, Jean-Marie en Danny Pfaff, Freddy Buyl en Schönberger. Ik ben al van jongs af aan fan van de ploeg en dat is altijd zo gebleven. Voor mij blijft de Freethiel altijd verbonden aan die legendarische ploeg, ondanks de fusie om het voetbal in eerste klasse te redden”, zegt Roeland.

Lees meer in uw krant

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER