© GVA

Dubbele erkenning voor vastgoedexpert

Philippe Geudens, zaakvoerder en partner van Oreon Properties in Herentals, heeft een dubbele internationale erkenning op zak. Die duidt erop dat hijzelf en zijn bedrijf aan een hoge standaard voldoen.

Hans Otten

Als specialist in bedrijfsmatig vastgoed sleepte Philippe Geudens voor zichzelf de erkenning van het Royal Institute for Chartered Surveyors (RICS) in de wacht. Nadien slaagde hij er ook in om zijn firma Oreon Properties door het RICS te laten erkennen.

"Onze activiteiten omvatten meerdere aspecten. Er is uiteraard het klassieke luik van de makelaardij. We verkopen en verhuren magazijnen, kantoren en industriepanden ", legt Philippe Geudens uit. "Ongeveer 50 procent van onze omzet halen we uit consulting. We vinden het belangrijk om advies te kunnen geven over onder meer het 'sell and rent back'-principe, waarbij bedrijven hun pand verkopen en zelf terug huren.”

De erkenning die het RICS aflevert, wijst erop dat de persoon of het bedrijf in kwestie beantwoordt aan een hoge standaard en zich houdt aan bepaalde regels inzake de professionele aanpak in het bedrijfsvastgoed.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER