Inter-coach de Boer: ‘Weet niet of ik woensdag nog trainer ben’

‘Ik weet niet of ik hier woensdag voor de wedstrijd tegen Torino nog ben, het enige wat ik nu kan doen is hard werken’ liet hij optekenen in een interview na de met 2-1 verloren match op Atalanta. De Boer gelooft wel dat Inter, dat hem twee weken voor de competitiestart aanstelde als vervanger van Roberto Mancini, nog vertrouwen heeft in hem.

VTMI

Vijfde seizoen op rij zonder Champions League

Het is al het vijfde seizoen op rij dat Inter geen Champions League speelt en ook in de Europa League staat het laatste in zijn groep. Zondag verloor het na een penalty in de 88ste minuut. ‘Als alles tegenvalt heb je ook geen geluk met de scheidsrechters. Ik zag vanuit mijn dug-out dat mijn speler geen fout maakte, hij werd geduwd. In Bergamo is het sowieso moeilijk om te winnen, en we gaven de eerste helft cadeau. Dit was niet mijn Inter dat ik zag’ aldus de Boer.