'Engels international opgepakt voor seks met 15-jarige'

© Photonews

De Engelse voetbalinternational Adam Johnson is volgens de BBC gearresteerd omdat hij seks zou hebben gehad met een 15-jarig meisje.

jvh

Volgens de BBC viel de politie van Durham vanochtend binnen in de woonst van de 27-jarige middenvelder van Sunderland. Johnson, 12-voudig Engels international, had naar verluidt een relatie met het meisje van 15, en zou daarom gearresteerd zijn op verdenking van 'seksuele activiteiten met een minderjarige'. Hij blijft voorlopig onder arrest.

Geschokte buren vertelden aan tabloid The Sun wat er gebeurde: 'Alles gebeurde tussen kwart na negen en half tien vanochtend, toen hier drie anonieme wagens en een combi kwamen aangereden. Voor zover ik weet woont hij daar met zijn vriendin.' Bovendien zou bij de huiszoeking een geladen vuurwapen aangetroffen zijn, maar daarvoor zou hij een vergunning hebben.

Zijn club Sunderland wilde niet reageren op de zaak, maar geeft toe dat het Johson in afwachting van het onderzoek geschorst heeft. Engeland speelt later deze maand interlands tegen Litouwen en Italië.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen