‘Sint-Truiden won verdiend’

Tubeke kon dit weekend de laatste thuiswedstrijd van het seizoen niet winnen. Sint-Truiden bleek een klein maatje te groot, al moesten de Tubekenaren pas in het slot, na een deviatie van Schils, buigen.

jed

‘We konden het veld verlaten zonder schaamrood op onze wangen’, vond aanvaller Leandro Bailly. ‘We hebben immers getoond dat Tubeke als een hecht blok kan spelen en dat we een goed team als Sint-Truiden zenuwachtig kunnen maken.’

Door de solide verdediging en het krachtige middenveld kon Tubeke het Sint-Truiden inderdaad lastig maken. De hele wedstrijd lang gaf Tubeke de indruk de overwinning naar zich toe te kunnen trekken.

‘Toch lijkt de overwinning van Sint-Truiden me verdiend’, aldus Bailly. ‘Ze hebben toch een aantal grote kansen bij elkaar gevoetbald, ondanks onze uitstekende organisatie. Jammer dat we op het eind van de wedstrijd even onoplettend waren. Het is altijd een ontgoocheling als je op een stilstaande fase een doelpunt slikt. Zeker als je over zulke sterke koppers beschikt als wij.’

‘We moeten het positieve meenemen naar onze volgende wedstrijd op Brussels. Als we dezelfde vechtlust en organisatie behouden, moeten we de Brusselaars kunnen verslaan’.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen