© Q-Music

An Lemmens maakt overstap van Stubru naar Q-Music

An Lemmens volgt in de voetsporen van Sam De Bruyn en zal vanaf dit weekend niet langer op Studio Brussel maar Q-Music te horen zijn. De vrouw maakt de overstap nadat ze eerder al ingelijfd was voor heel wat VTM-programma’s zoals ‘So You Think You Can Dance’.

mige

An Lemmens presenteert vanaf nu zaterdag 5 september 2015 tussen 19u en 20u een gloednieuw programma bij Qmusic: ‘Saturday Night Special’. Elke week zet An een andere artiest uit binnen-of buitenland centraal. Ze fietst in het programma door zijn of haar carrière en brengt een uur lang muziek die met die artiest te maken heeft. Nu zaterdag 5 september geeft An de aftrap met Ed Sheeran.

Nieuw avontuur

‘Muziek is een enorm belangrijke passie van me, die ook in m’n professioneel leven geregeld terugkomt. Het is dan ook met veel goesting dat ik dit nieuwe avontuur bij Q start. Elke week dompel ik de luisteraars onder in de carrière van een bepaalde artiest. Dat gaat van Ed Sheeran, Beyoncé tot Mark Ronson, stuk voor stuk artiesten die ik zelf enorm apprecieer, maar waarvan ook Q-luisteraars aangeven ze goed te vinden. Saturday Night Special sluit zo perfect aan bij het nieuwe verhaal van Q: muziek en luisteraars zet ik elke zaterdagavond meer dan ooit centraal’, aldus Lemmens.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER