Bowlingbal raakt lichaam van Mathias Coppens

© rr

Mathias Coppens (38) zal ook het vierde seizoen van het VTM-programma Het Lichaam van Coppens niet blessurevrij kunnen afwerken. Tijdens een repetitie voor een opname met zijn broer Staf kwam Mathias onzacht in aanraking met een bowlingbal. Resultaat: een gescheurde lip die langs de binnenkant genaaid moest worden én mogelijk gehavende tanden. Mathias ging gisteren naar de tandarts om eventuele schade aan zijn gebit te laten vaststellen. “We gaan die proef met de bowlingbal opnieuw doen,” zegt Mathias, “maar dan in veiligere omstandigheden.”

tdl

Mathias liep vorig jaar al een zware schouderblessure op toen hij slecht neerkwam na een proef op stelten. Hij moest geopereerd worden en moest maandenlang revalideren. Broer Staf voegt eraan toe dat hij en zijn broer na vier jaar “vertrouwen hebben in de wetenschap, misschien moeten we daar nog altijd wat mee oppassen”.

Op donderdag 3 november start op VTM het nieuwe seizoen van Het Lichaam van Coppens. Daarin gaan ze onder meer vliegen als een vogel door zelf een met helium gevulde zeppelin te bouwen. Ook dit jaar stuurden kijkers massaal vragen in voor de broers. Een oproep op Qmusic liet het aantal vragen oplopen tot boven de 600.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen