© JBS

Meisje (1,5) in levensgevaar na val uit raam

In de Antwerpse wijk Luchtbal is zaterdagvoormiddag een meisje van 1,5 uit de derde verdieping van een appartementsgebouw gevallen. Het slachtoffertje werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gevoerd.

Het ongeval gebeurde rond 10.45 uur in de Noorderlaan. Terwijl de moeder van het Pakistaans gezin aan het koken was, speelden haar kindjes in de slaapkamer. Het slachtoffertje, een meisje van 1,5 jaar, klom wellicht op een stapelbed en kreeg vandaaruit het raam aan de straatkant open. Ze verloor haar evenwicht, donderde drie verdiepingen naar beneden en kwam naast een bushalte terecht. Het was de oom die het meisje vond en de hulpdiensten verwittigde. De peuter werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Haar ouders worden door familie opgevangen.

Volgens de Antwerpse politie wijst alles erop dat het om een tragisch ongeval gaat. ‘Het labo stapte ter plaats af om de nodige vaststellingen te doen, er zijn geen elementen die wijzen op kwaad opzet’, bevestigt Veerle de Vries, woordvoerster van Lokale Politie Antwerpen.

Er waren geen getuigen die het ongeval zagen gebeuren.

Lees maandag meer in Gazet van Antwerpen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer