Vlaamse actrice in de leer bij sm-meesteres

© Photo News

De Vlaamse actrice Kadèr Gürbüz is binnenkort als sm-meesteres Valentina te zien in de eerste Telenet-reeks ‘Chausée d’Amour’. Daarom krijgt ze momenteel lessen van een dame die al jaren ervaring heeft. Dat schrijft Story.

vwh

De reeks gaat over mensen die leven en werken aan een steenweg. Valentina is een van hen en werkt in een bordeel als sm-meesteres. ‘Ik ben zelf niet dominant. Ik ben misschien wel luid en verbaal sterk, maar zeker niet bazig’, zegt de actrice in het blad. Volgens Kadèr boeit de wereld van de prostitutie haar wel, maar staat ze er tegelijk ver buiten.

Om zich voor te bereiden op de rol dook ze niet in de 'Fifty Shades'-trilogie, maar stapte ze een (gesloten) bordeel binnen. ‘Ik vond het fijn om dat eens gezien te hebben, maar in het weekend zie ik mezelf er niet gauw binnengaan’, zegt ze. Ze voegt eraan toe dat ze de kneepjes van het vak leerde tijdens een workshop van een ervaren sm-meesteres. ‘Ik leerde dat je niet op een dag tijd meesteres wordt. Je moet met heel veel dingen rekening houden. Als een klant een pacemaker heeft, kan je bijvoorbeeld niet met elektriciteit werken’, klinkt het.

De 45-jarige actrice is ook aangenaam verrast dat een meesteres zelden seks heeft en nooit haar borsten toont. ‘Ik heb de veiligste rol. Als het moet, dan speel ik naaktscènes maar liever niet.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen