Pop-up optreden: Ik ben iemand die hier is

CBE Open School en CC De Ster werken samen aan een muzikaal pop-up optreden met als titel 'Ik ben iemand die hier is'. Het is een voorstelling vol ritme, muziek en poëzie, gebracht door mensen van wie u dit niet zou verwachten.

Jan Boey

De titel verklaart voor een stuk het opzet van het project: diverse mensen samenbrengen rond muziek, ritme en poëzie waardoor een thuisgevoel en een gevoel van samenhorigheid ontstaat. De voorstelling is het resultaat van een muzikale workshop die gedurende drie maanden wekelijks georganiseerd werd door Open School Willebroek, in samenwerking met CC De Ster. De deelnemers aan deze workshop komen uit verschillende organisaties als CBE Open School, ATD 4de wereld en Argos. Om het project bijkomende poëtische uitstraling te geven, is een beroep gedaan op Maud Vanhauwaert, de dichter bekend van 'Iedereen Beroemd'. Ze zorgt tijdens de voorstelling voor enkele poëtische momenten.

Tevens werkt het percussie-ensemble van Deugd en Vlijt mee, o.l.v. Koen Vanderveken. Ze bieden muzikale ondersteuning bij enkele nummers en zullen zelf ook enkele nummers spelen uit hun eigen repertoire. De gratis voorstelling heeft plaats in de gemeentelijke schouwburg, A. Van Landeghemstraat 101, op zondag 31 mei om 11 uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER