© VIER

Thibaud lost Cathy af als hoofdverdachte – Jonkies Gilles en Stijn wekken vertrouwen

Vier bevraagt elke week een panel van meer dan 1.000 kijkers na de aflevering van 'De Mol'. Na de eerste aflevering was Cathy voor heel wat mensen de hoofdverdachte, maar na de tweede aflevering is de huisvrouw onttroond door bedrijfsleider Thibaud. 22,3 procent van de ondervraagde kijkers vindt hem het meest verdacht.

JoRo

Cathy gedroeg zich net als in aflevering 1 opnieuw verdacht. Misschien wel té verdacht voor sommige kijkers. Toch is nog steeds bijna 20 procent van de kijkers er van overtuigd dat zij de Mol is. Thibaud, die door velen er van verdacht wordt het bizarre krulletje op het papiertje te hebben getekend, steekt haar in de peiling voorbij als meest waarschijnlijke Mol. Na aflevering 1 dacht nochtans maar 10 procent dat Thibaud wel eens de Mol kon zijn.

Ook Issabel komt voor een aantal kijkers wat meer in het vizier als potentiële Mol. Haar kansen stegen van 10 procent naar 14 procent. Schotenaar Bruno heeft zich ook iets meer verdacht gemaakt. Voor 12 procent van de kijkers is hij de hoofdverdachte. Gilles en Stijn, de twee jonge kerels in het gezelschap, lopen kennelijk helemaal niet de kijker. Net als na de eerste uitzending worden zij het minst als Mol aanzien. Nauwelijks 6 procent van de televisiekijkers ziet hen als saboteurs.

Zeker NIET de Mol

De brave naaister Manuella, waar vele kijkers zoveel medelijden mee krijgen tijdens haar calvarietocht op de fiets, is toch voor 8,5 procent de hoofdverdachte. Daar tegenover staat dat bijna 18,3 procent meent dat zij zeker NIET de Mol kan zijn. Nog iets meer mensen hebben de namen van youngsters Hanne (19,9%) en Stijn (19,5%) al doorgestreept als kandidaat-Mollen. Van Thibaud denkt dan weer amper 4,6 procent dat hij zeker NIET de Mol kan zijn. Voor Schotenaar Bruno durven ook weinig mensen hun hand voor in het vuur te steken. Amper 6 procent durft vrij stellig te zeggen dat hij NIET de Mol is.

Helft kijkers is zeker

We zijn nog maar twee afleveringen ver, maar toch denkt al bijna de helft van de kijkers (45%) vrij zeker te weten wie de Mol. Na aflevering 1 waren nog meer dan zeven op de tien kijkers aan het twijfelen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER