© Getty Images/Comstock Images

Politie klist Algerijnse inbreker

De Lokale Politie Voorkempen kon dinsdagochtend een 34-jarige inbreker vatten in de Hertendreef in Zoersel. De man van Algerijnse komaf wordt verdacht van meerdere inbraken.

bap

Een melding van een verdachte toestand in de Hertendreef in Zoersel kwam rond 04.28 uur binnen bij de politie. De bewoners van het huis werden wakker van het lawaai en merkten dat er twee personen met zaklampen rond hun woonst liepen. De twee verdachten, een man en een vrouw, maakten zich uit de voeten richting Voorne.

Politizone Voorkempen begaf zich met zijn interventieploegen met spoed ter plaatse. Bij aankomst zagen ze in de Hertendreef een man staan die op de vlucht sloeg. Enkele ogenblikken later werd de verdachte gevat in een struik. Hoewel de volledige buurt werd uitgekamd met de hulp van een speurhond, trof de politie de tweede verdachte niet aan.

De 34-jarige Algerijnse man droeg bij zijn arrestatie materiaal bij zich om in te breken. De lokale recherche gaat onderzoeken of de verdachte gekoppeld kan worden aan meerdere inbraken in de politiezone Voorkempen. Hij werd dinsdagnamiddag voorgeleid bij de onderzoeksrechter en zijn aanhouding werd bevestigd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER