Ongeïnteresseerde Messi op training: wat is er aan de hand?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

FC Barcelona moet vanavond in de bekerfinale tegen aartsrivaal Real Madrid serieus aan de bak. Het is na de Supercup begin dit seizoen misschien wel de enige kans op een prijs voor Barça, nadat het werd uitgeschakeld in de Champions League en in La Liga volgt op vier punten van Atletico. Sterspeler Lionel Messi werd de voorbije dagen danig onder vuur genomen maar op training gaf hij niet meteen een gedreven indruk...

vermi

Wat scheelt er met Messi? Het is een vraag die de voorbije weken in Spanje (en misschien wel heel de wereld) steeds vaker opdook. De Argentijn komt vaak apathisch en vermoeid over.Tijdens de laatste training voor de finale van de Copa del Rey gaf hij weer een erg ongeïnteresseerde indruk. Terwijl zijn ploegmaats aan de fysieke oefeningen begonnen, liep hij wat rond en kon hij zelfs een geeuw niet onderdrukken.Carlos Puyol vond de kritiek op Messi deze week nog 'brutaal' (bekijk hier de persconferentie) maar dit gedrag is natuurlijk koren op de molen van zijn criticasters. Enkel een knalprestatie vanavond kan alle twijfels bannen.Of spaart hij zich voor het WK, zoals her en der al geopperd wordt...?Volg vanavond hier de bekerfinale Barcelona - Real Madrid LIVE vanaf 21u30!

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen