Gent wint met 2-4? 3-4 volgens Gui Polspoel...

© Photo News

Het kan al eens gebeuren dat je als voetbalcommentator in de fout gaat, dat zal Gui Polspoel met al zijn ervaring zeker en vast beamen. Maar het overkwam hem afgelopen zaterdag wel zelf tijdens het becommentariëren van de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en AA Gent, toen hij er heilig van overtuigd was dat Waasland-Beveren niet twee maar drie keer had gescoord.

mio

Play-off 1, 2A/B en 3 Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Het was even lachen na afloop van het Play-off 2-duel tussen de Waaslanders en de Buffalo’s. Sporting Telenet-commentator Gui Polspoel zag enkele minuten voor het einde van de partij een vrije trap van Milos Maric verkeerdelijk in doel belanden en droeg de ‘treffer’ van de Serviër de hele slotfase met zich mee.

Toch was de vrije trap van Maric wel degelijk naast het doel van Matz Sels beland. Na de wedstrijd verduidelijkte Polspoel nog eens dat het wel degelijk 3-4 was geworden, en niet 2-4 zoals de scoregrafiek aangaf. Heel bizar, want Polspoel had toch moeten zien dat het ‘doelpunt’ van Maric niet door een viering, supportersgejuich en een aftrap werd gevolgd? Maar goed, onder het motto ‘het is ook maar een mens’ kunnen we met volle overtuiging en toch enige vorm van respect zeggen: Gui, het was wel degelijk 2-4.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen