Ronaldo wil nog twee jaar in Madrid blijven, en dan...

De terugkeer over een mogelijke terugkeer van Cristiano Ronaldo naar de Premier League kunnen voor even worden opgeborgen. Voor twee jaar, meer bepaald want zo lang wil de Portugees nog in Madrid blijven.

vml

“Ik wil nog twee jaar in Madrid blijven, en dan zien we wel”, Ronaldo was duidelijk over zijn toekomst in de Spaanse krant AS.

De Portugees heeft nog een (riant) contract bij de Koninklijke tot 30 juni 2018 en wil dat dus ook uitdoen. Nochtans trokken al enkele clubs uit de Premier League aan zijn mouw om hem weer in Engeland te laten voetballen. Vooral ex-club United zou de Portugees maar wat graag weer in de armen willen sluiten. Zij zullen dus nog even geduld moeten hebben...

“Hoewel ik ook in de Premier League heb gespeeld, vind ik de Spaanse competitie de beste ter wereld”, aldus Ronaldo. “Het is fantastisch, competitief en met grote spelers. Het is een privilege om daar mijn stempel op te mogen drukken. Ik wil hier nog twee jaar blijven. En de toekomst, we zullen zien.”

De Real Madrid-ster die recent 31 werd had ook nog een niet mis te verstane boodschap voor de fans: “Ik hoop dat ze ons blijven steunen, we geven alles op het veld en willen de Champions League winnen.”

Aangeboden door onze partners

HOOFDPUNTEN

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen